Toolkit inhaalcollecte

Van 12 t/m 24 oktober komen onze collectanten aan de deur met de collectebus. Wil jij ook in actie komen of wil je als collectant wat extra’s doen? Dat kan!

We hebben een aantal handige materialen ontwikkeld die je kunt gebruiken om geld op te halen voor de inhaalcollecte. Zoals een poster die je kunt ophangen voor je raam, of bij de lokale winkeliers, snackbars of cafés. Of het persbericht en stopper-advertenties die je kunt sturen naar lokale media. Misschien plaatsen zij een bericht in hun krant, zodat iedereen in jouw regio op de hoogte is van onze unieke collecte. Of misschien heb je zelf een ander fantastisch idee? Gebruik dan de QR-code en maak er zelf wat moois van!

Kun je door corona helaas niet meer met de collectebus langs de deuren, maar wil je wel graag geld ophalen? Maak dan ook gebruik van onderstaande downloads. Of vraag aan lokale winkeliers of zij jouw collectebus willen plaatsen op de toonbank van hun winkel. Je kunt ook de QR-code sturen aan vrienden, familie of de buurtapp.

Hoe collecteer jij? Gebruik #inhaalcollecte

We zouden het tof vinden als je jouw creatieve collecte-actie met ons deelt. Dit kan je doen door ons te mailen of door een foto te delen via social media en de hashtag #inhaalcollecte te gebruiken. Vergeet daarbij @Hartstichting, @ReumaNederland @Longfonds niet te taggen. Dan kunnen wij jouw foto zien, verder delen en misschien ook wel plaatsen ter inspiratie op deze webpagina!

Hoe je ook collecteert: samen maken we er een geweldig succes van!

Ja, ik help mee

Hartelijk dank voor je hulp! Samen zetten we ons in voor een gezonder Nederland.