Inhaalcollecte.nl

Wat mag je verwachten van een sponsor?

De bedoeling van een sponsor is dat hij je zal helpen op het gebied van financiën en dat kan hij op 2 manieren gaan doen, hij kan ervoor kiezen om jou te helpen met krijgen van de spullen die je nodig hebt maar kan er ook voor kiezen om jou financieel op een andere manier bij te staan. Hoe dan ook, je hebt geld nodig en als je dat zelf niet hebt dan kun jij ervoor kiezen om een sponsor te zoeken die jou daarbij helpt. Het kan ervoor zorgen dat jij daardoor net dat ene extra kan doen waardoor jij doorbreekt en op de markt komt te staan, dat is de bedoeling van een sponsor want hij wordt er zelf ook beter van. Vaak dan zie je kleding met de naam van het bedrijf erop waardoor jij dan wordt gesponsord, zo maakt het bedrijf ook reclame voor zichzelf dus dan heeft hij er zelf ook wat aan.

Waarom een sponsor voor jou zal kiezen

De grootste reden waarom een sponsor jou wil gaan sponsoren is omdat hij in jou gelooft, naast dat hij in jou gelooft hoopt hij er zelf ook nog wat aan te hebben. Hij hoopt dat jij doorbreekt en dat jij dus ook groter wordt en zijn naam daardoor erbij komt te staan, het kan net die ene klant opleveren bij het bedrijf waardoor hij zelf ook groter kan groeien. Zo heeft iedereen er wat aan en kunnen jullie beide groeien, dat is de hele bedoeling om sponsor heen dat je er allebei beter van zult gaan worden. Als jij bijvoorbeeld aan hardlopen gaat doen dan ren jij in de kleding met de naam erop van de sponsor, als er dan iemand aan de kant staat te kijken en die naam ziet kan die persoon denken dat hij daar wel wat in ziet en het bedrijf bellen.

Een sponsor hoopt er zelf ook beter van te worden

Het is de bedoeling dat jouw sponsor er ook beter van zal worden, jij draagt zijn kleding en die wordt dan gezien. Dan is het te hopen dat iemand interesse krijgt in het bedrijf en dat die persoon dan contact op gaat nemen, dan heeft het hele systeem goed gewerkt. Jij bent geholpen met een sponsor die jou helpt met financiën en de sponsor heeft er een nieuwe klant bij, dat is precies waarop jullie beide helpen.